Régiség

A Mária Terézia Galéria a világpiaci ár fölött vásárol aranyat. 50 gr feletti vásárlás esetén egy 6000 Ft-os kupon akcióban részesül, ami a helyszíni aranyvásárlás összegével együtt kerül kifizetésre.

Hívjon minket

Régiség felvásárlás

Müncheni aukciós ház részére nyugati felvásárlási áron vásárolunk!

  • - mindenféle bútorokat - barokk, thonet, reneszánsz, Biedermeier
  • - antik és modern festményeket - Szőnyi, Telepy, Iványi, Vaszry, Koszta, Scheiber, Kádár, Czigány Dezső, Schönberger, Berkes, Neogrády, Aba-Novák, Boldizsár, Glatcz, Póol Hugó, Kmety, Éder, Remsey, Markó, Kenstok, Mészöly, Pál László, Ország Lili, Borsos, Kondor Béla, Rónai, Mednyánszky, 18. századi barokk, mitológiai, csatajelenetű, szent képeket, ikonokat, valamint komplett gyűjteményeket.
  • - régi asztali, fali, álló, kar(Patek Philippe, Breitling, Rolex, Vaseron Constantine, Cartier, IWC Schaffhausen, Omega - acél és arany egyaránt) és zseb órákat ( nem működőeket is), zongorát, régi hangszereket
  • - Herendi, Zsolnay porcelánkészletet, dísztárgyakat, mindenfajta régi porcelánt
  • - Kovács Margit kerámiákat
  • - Hummel, Gorka kerámiákat
  • - Kristály - és üveg tárgyakat
  • - Bronz, fa illetve vallásos témájú szobrokat.
  • - Mindenféle csipke, kézimunkát, bizsukat, varrógépet, írógépeket, könyveket, akár teljes könyvtárat, komplett hagyatékot, akár lakáskiürítéssel együtt.

Régiség felvásárlás: Velünk garantáltan jól jár!

régiség felvásárlás

Bútorok, porcelánok, kristály tárgyak, régi festmények, ódon könyvek, ezüst evőeszköz, szobrok, órák, értékes kerámiák. Az érték és a szépség ott van körülöttünk, csak fel kell azt ismerni. A régiségekben nem csupán szépség, de érték is lakozik, mind eszmei, mind anyagi érték. Mi nem csupán az előbbit értékeljük, de azt is fontosnak tartjuk, hogy egy régiségért a megfelelő árat is adjuk.

Lehet, hogy az Ön tulajdonában is van olyan tárgy, ami már régiségnek számít? Amennyiben pénzzé szeretné tenni, forduljon hozzánk bizalommal. Mi gondoskodunk arról, hogy a legkedvezőbb árat kapja érte. Ha azt szeretné, hogy jó kezekbe kerüljön régisége, és Ön is elégedett lehessen az érte kapott összeggel, válasszon minket!

A nagyszülők régi bútorait már nem tudja hová rakni? Nemrégiben örökölt néhány tárgyat, porcelánt vagy dísztárgyat, de nem tudja vajon mennyit érhetnek? Keressen minket bizalommal és felbecsüljük régiségeit, majd felvásároljuk őket a legjobb áron!

 

Hagyaték vétel: egyszerű megoldás Önnek is!

régiség felvásárlás

Manapság mindenkinek szorosan be van osztva az ideje, sokan reggeltől estig dolgoznak, ügyeket intéznek, igyekeznek időt szakítani mindenre. Ebbe a kötött időbe nehéz beszorítani olyan váratlan dolgokat, mint egy hagyaték értékesítése.

Ingóságokat örökölt, de nem tud mit kezdeni vele? A hagyaték sok esetben régi bútorok, dísztárgyak, ékszerek, könyvek, festmények kisebb-nagyobb mennyiségét jelenti. Csupa olyan dolog, amit nem szeretnénk megtartani, vagy nem tudunk neki helyet szorítani. De gyakran arra sincs időnk, hogy magunkra időt szakítsunk, nemhogy még vevőt találunk egy csomó felesleges holminak. Mégsem szeretné elkótyavetyélni az örökségét? Keressen fel minket bizalommal és válassza a hagyaték felvásárlást!

Hagyaték felvásárlással is foglalkozunk, így szívesen felmérjük az Ön tárgyait, bútorait is, és felajánlunk érte egy korrekt összeget. Önnek nem kell semmit megszervezni, nem kell vásárlókkal találkoznia, hirdetnie, vagy utánajárnia dolgoknak. Egyszerűen csak lépjen kapcsolatba velünk megadott elérhetőségeinken a hagyaték felvásárlásával kapcsolatban!

 

Hagyaték felvásárlás: Önnek lom, nekünk kincs!

hagyaték felvásárlás

Nemrégiben vett búcsút egy rokonától, aki jelentős örökséget hagyott hátra maga után? Ilyenkor érdemes egy leltárt készíteni, vajon lehetnek-e a hagyatékban értékes tárgyak, bútorok. Sokan nem tudnak mit kezdeni az örökölt holmikkal, nem tudnak nekik helyet biztosítani. Vannak, akik a régi, antik dolgokat nem érzik a stílusukhoz illőnek, nem passzol az otthonukba, vagy egyszerűen nem nyeri el a tetszésüket. Két megoldás marad: vagy elajándékozzák, vagy pedig eladják az örökségüket. Utóbbi esetében mi vagyunk azok, akiket keres!

Forduljon hozzánk bizalommal hagyaték felvásárlással kapcsolatban, és adjon túl jó áron a megöröklött, de megtartani nem kívánt holmikon. A hagyaték felvásárlás során szakembereink igény szerint akár a helyszínre is kimennek, és ott mérik fel a hagyaték darabjait, azok állapotát és értékét. Régi porcelánok, étkészletek, könyvek, dísztárgyak, festmények, ékszerek, vagy bútorok; sok mindenben rejlik érték, amit mi megfelelő módon értékelünk is! A hagyatékot felvásároljuk és elszállítjuk, Önnek pedig több hely marad az otthonában!

 

Régiség felvásárlás egyszerűen, gyorsan? Igen!

régiség felvásárlás

Amikor valaki nagyobb mennyiségű régiséget örököl, sokszor nem tudja, hogy mihez kezdjen vele. Gyakran megpróbálják ezeket egyesével eladni, ám aki nem ért hozzá, nem tudhatja, hogy mennyit érnek, illetve, hogy hol érdemes az eladással próbálkoznia. A leggyorsabb és legbiztosabb, ha régiség felvásárló cég segítségét kérjük!

Egyik fő tevékenységünk a hagyaték felvásárlás, akár teljes lakáskiürítéssel együtt. Így Önnek nem kell egyesével foglalkoznia a régi bútorok, tárgyak eladásával, és biztos lehet benne, hogy azt az összeget kapja értük, amit valóban megérnek. Ha a teljes régiség felvásárlást választja, rengeteg időt, energiát megspórol, amellett, hogy a lehető legjobb árat kapja a tárgyakért. Biztos megoldást nyújtunk, Ön pedig gyorsan pénzhez juthat.

Forduljon hozzánk bizalommal régiség felvásárlással kapcsolatban, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére! Ajánlatunkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

 

Hagyaték felvásárlás: ha nem tud mit kezdeni a régiségekkel

hagyaték felvásárlás

Hagyaték felvásárláskor gyakran személyes holmik, vagy régi bútorok, teás-, vagy étkészletek, esetleg más régiség, mint például egy régi, de szép karóra kerülnek eladásra. Előfordulhat, hogy az ember nem tud ezekkel a dolgokkal mit kezdeni, és az értékesítésen töri a fejét.

Szeretne mielőbb megszabadulni az örökölt ingóságoktól, mert nem tud mit kezdeni vele? Akkor érdemes felkeresnie bennünket, és ránk bíznia a hagyaték felvásárlást. Biztos lehet benne, hogy tisztességes árat fizetünk minden egyes örökölt tárgyért! A hagyaték felvásárlás manapság egyre gyakoribb, hiszen az ingóságokkal az örökösök csak ritkán tudnak mit kezdeni, így nem marad más megoldás, mint hogy az így megkapott holmikat pénzre váltják. Zálogházunk korrekt megoldásokat nyújt minden esetben, legyen az hagyaték, vagy egyéb régiség.

Ha bármilyen kérdése van a hagyaték felvásárlással kapcsolatban, vagy esetleg eladó ingóságai lennének, akkor keressen bennünket elérhetőségeinken!