Régiség

A Mária Terézia Galéria a világpiaci ár fölött vásárol aranyat. 50 gr feletti vásárlás esetén egy 6000 Ft-os kupon akcióban részesül, ami a helyszíni aranyvásárlás összegével együtt kerül kifizetésre.

Hívjon minket

Régiség felvásárlás

Müncheni aukciós ház részére nyugati felvásárlási áron vásárolunk!

  • - mindenféle bútorokat - barokk, thonet, reneszánsz, Biedermeier
  • - antik és modern festményeket - Szőnyi, Telepy, Iványi, Vaszry, Koszta, Scheiber, Kádár, Czigány Dezső, Schönberger, Berkes, Neogrády, Aba-Novák, Boldizsár, Glatcz, Póol Hugó, Kmety, Éder, Remsey, Markó, Kenstok, Mészöly, Pál László, Ország Lili, Borsos, Kondor Béla, Rónai, Mednyánszky, 18. századi barokk, mitológiai, csatajelenetű, szent képeket, ikonokat, valamint komplett gyűjteményeket.
  • - régi asztali, fali, álló, kar(Patek Philippe, Breitling, Rolex, Vaseron Constantine, Cartier, IWC Schaffhausen, Omega - acél és arany egyaránt) és zseb órákat ( nem működőeket is), zongorát, régi hangszereket
  • - Herendi, Zsolnay porcelánkészletet, dísztárgyakat, mindenfajta régi porcelánt
  • - Kovács Margit kerámiákat
  • - Hummel, Gorka kerámiákat
  • - Kristály - és üveg tárgyakat
  • - Bronz, fa illetve vallásos témájú szobrokat.
  • - Mindenféle csipke, kézimunkát, bizsukat, varrógépet, írógépeket, könyveket, akár teljes könyvtárat, komplett hagyatékot, akár lakáskiürítéssel együtt.

Márkás karóra felvásárlás a legjobb áron!

márkás karóra felvásárlás

Karórái, amiket kapott, örökölt, vásárolt vagy esetleg talált, csak a helyet foglalják az otthonában? Egy ilyen karóra nagyon értékes is lehet, ami Önnek akár jelentős anyagi hasznot is hozhat. Amennyiben úgy dönt, hogy szeretné a birtokában lévő márkás karórák értékét felbecsültetni, és ha úgy alakul eladni a kiegészítőket, akkor keresse fel üzletünkben bizalommal! A Mária Terézia Galéria márkás karóra felvásárlással is foglalkozik, és szívesen veszi az ilyen jellegű megkereséseket is.

Ami egy karóra tulajdonosnak csak felesleges lom, az nekünk eladható holmi. Szakembereink jártasak az értékbecslésben és a márkás karóra felvásárláshoz is specifikus ismeretekkel rendelkeznek. Garantáljuk, hogy tőlünk a legjobb árat kapja, ha úgy dönt, hogy megválik a birtokában lévő kiegészítőktől.

Ha szeretne tájékozódni a márkás karóra felvásárlással kapcsolatos tudnivalókról, akkor csak annyit kell tennie, hogy felveszi velünk a kapcsolatot a weboldalunkon szereplő elérhetőségeink egyikén vagy pedig személyesen érdeklődik a galériában!

 

Teljes hagyaték felvásárlással rengeteg időt spórolhat!

teljes hagyaték felvásárlás

Amikor valaki örököl valamit, azzal sajnos sok esetben nem igazán tud mit kezdeni. Mindent biztosan nem szeretne megtartani, kidobni sajnálja a holmikat. Mit lehet ilyenkor tenni? A legjobb, ha a teljes hagyaték felvásárlást választja, és egy csapásra megoldja a kérdést.

A teljes hagyaték felvásárlásnak köszönhetően nem kell mindenre egyesével vevőt találni, nem kell foglalkozni hirdetésekkel sem. Ha Önnek éppen erre van szüksége, a legjobb helyen jár! Válassza ki, hogy mit szeretne megtartani az örökségből, majd hívjon minket és használja ki a teljes hagyaték felvásárlás előnyeit! Cégünk célja, hogy a lehető legmagasabb árat kínáljuk Önnek, ezért biztos lehet benne, hogy velünk csak jól járhat! Így rengeteg időt spórol, ugyanakkor nem kell kompromisszumot sem kötnie az árak tekintetében.

Forduljon hozzánk bátran Ön is, ha teljes hagyaték felvásárláshoz keres megbízható vállalkozást! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy mielőbb lebonyolíthassuk az adás-vételt!

 

Rolex óra felvásárlás galériánkban!

Rolex óra felvásárlás

Svájc nemcsak a finom csokoládéjáról híres, hanem a luxus órák gyártásáról is. A Rolexet senkinek sem kell bemutatni, ugyanis világszerte híres óramárkáról van szó. Sokan ismerik, de kevesen birtokolnak is egyet ebből a minden tekintetben egyedülálló karórából. Amennyiben Ön azok közé a szerencsések közé tartozik, akinek van Rolexe, van az Ön számára egy ajánlatunk!

Galériánk Rolex óra felvásárlással is foglalkozik, és szívesen veszi mindazok megkeresését, akik szeretnék eladni az ilyen márkájú karórájukat. Jól tudjuk, hogy egy ilyen karóra micsoda értéket képvisel, és ennek megfelelően határozzuk meg mi is a nekünk kínált karórák vételárát a Rolex óra felvásárlás során. Az örökölt, ajándékba kapott vagy saját részre vásárolt, de megunt karóráját könnyen pénzzé teheti azzal, ha felkeres minket. Kollégáink felbecsülik az óra értékét, és a vételárat azonnal kifizetjük Önnek készpénzben.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén, és tudjon meg többet a Rolex óra felvásárlásról!

 

Miért előnyösebb, ha a régiség felvásárlást választja?

régiség felvásárlás

Az otthon talált vagy megörökölt régiségeket az emberek többsége az interneten kezdi el árulni, azonban nagyon nagy szerencse kell ahhoz, hogy rövid időn belül mindent el lehessen adni. Egyes esetekben hosszú hónapok is eltelhetnek érdeklődők nélkül, addig pedig muszáj megoldani a régiségek tárolását. A várakozás ideje sokakat felőröl, különösen akkor, ha rövid időn belül szükség lenne a termékek vételárára. Ha Ön is rövid idő alatt szeretne túladni a megtalált vagy örökölt tárgyakon, bútorokon, forduljon hozzánk bizalommal régiség felvásárlásért!

A régiség felvásárlással nem kell hónapokat várnia arra, hogy eladhassa egyesével a megtalált holmikat. Megkeresése után rövid időn belül átvesszük az eladni kívánt bútorokat, tárgyakat, cserébe pedig azt az összeget kapja a kincsekért, amennyit ténylegesen érnek. A régiség felvásárlással rengeteg időt és energiát tud megtakarítani, hiszen nem kell egyesével kiárulnia a termékeket és kapcsolatot sem kell tartania több vásárlóval.

Ha felkeltettük érdeklődését a régiség felvásárlással kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, és kössön velünk jó üzletet!

 

A hagyatékfelvásárlás csakis előnyökkel jár!

hagyatékfelvásárlás

Egy hirtelen jött örökséget átnézni, kategorizálni, selejtezni és elhelyezni sokszor nem kis feladat. Sokan többek között ezért is döntenek úgy, hogy inkább másokra bízzák a feladatot, és az egész örökségtől megszabadulnak. Erre a célra a hagyatékfelvásárlás a legjobb választás.

A hagyatékfelvásárlás több előnnyel is jár az örökösök számára: nem kell a saját idejüket áldozni az ügyintézésre, de ezen kívül még anyagi előnyökhöz is jutnak. Egy-egy értékesebb darab miatt komoly összeg ütheti a markukat, amit aztán belátásuk szerint költhetnek el.

Forduljon bizalommal galériánkhoz, ha úgy döntött, hogy a hagyatékfelvásárlás előnyeit kihasználva szeretné továbbadni a megörökölt holmikat! Hozzáértéssel becsülünk fel mindenfajta régiséget, értékes berendezési tárgyat a bútoroktól kezdve a művészeti alkotásokon át a régi dísztárgyakig, majd korrekt árat kínálunk értük.

Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és tudjon meg többet a hagyatékfelvásárlásról!

 

Régiség felvásárlás: Velünk garantáltan jól jár!

régiség felvásárlás

Bútorok, porcelánok, kristály tárgyak, régi festmények, ódon könyvek, ezüst evőeszköz, szobrok, órák, értékes kerámiák. Az érték és a szépség ott van körülöttünk, csak fel kell azt ismerni. A régiségekben nem csupán szépség, de érték is lakozik, mind eszmei, mind anyagi érték. Mi nem csupán az előbbit értékeljük, de azt is fontosnak tartjuk, hogy egy régiségért a megfelelő árat is adjuk.

Lehet, hogy az Ön tulajdonában is van olyan tárgy, ami már régiségnek számít? Amennyiben pénzzé szeretné tenni, forduljon hozzánk bizalommal. Mi gondoskodunk arról, hogy a legkedvezőbb árat kapja érte. Ha azt szeretné, hogy jó kezekbe kerüljön régisége, és Ön is elégedett lehessen az érte kapott összeggel, válasszon minket!

A nagyszülők régi bútorait már nem tudja hová rakni? Nemrégiben örökölt néhány tárgyat, porcelánt vagy dísztárgyat, de nem tudja vajon mennyit érhetnek? Keressen minket bizalommal és felbecsüljük régiségeit, majd felvásároljuk őket a legjobb áron!

 

Hagyaték vétel: egyszerű megoldás Önnek is!

régiség felvásárlás

Manapság mindenkinek szorosan be van osztva az ideje, sokan reggeltől estig dolgoznak, ügyeket intéznek, igyekeznek időt szakítani mindenre. Ebbe a kötött időbe nehéz beszorítani olyan váratlan dolgokat, mint egy hagyaték értékesítése.

Ingóságokat örökölt, de nem tud mit kezdeni vele? A hagyaték sok esetben régi bútorok, dísztárgyak, ékszerek, könyvek, festmények kisebb-nagyobb mennyiségét jelenti. Csupa olyan dolog, amit nem szeretnénk megtartani, vagy nem tudunk neki helyet szorítani. De gyakran arra sincs időnk, hogy magunkra időt szakítsunk, nemhogy még vevőt találunk egy csomó felesleges holminak. Mégsem szeretné elkótyavetyélni az örökségét? Keressen fel minket bizalommal és válassza a hagyaték felvásárlást!

Hagyaték felvásárlással is foglalkozunk, így szívesen felmérjük az Ön tárgyait, bútorait is, és felajánlunk érte egy korrekt összeget. Önnek nem kell semmit megszervezni, nem kell vásárlókkal találkoznia, hirdetnie, vagy utánajárnia dolgoknak. Egyszerűen csak lépjen kapcsolatba velünk megadott elérhetőségeinken a hagyaték felvásárlásával kapcsolatban!

 

Hagyaték felvásárlás: Önnek lom, nekünk kincs!

hagyaték felvásárlás

Nemrégiben vett búcsút egy rokonától, aki jelentős örökséget hagyott hátra maga után? Ilyenkor érdemes egy leltárt készíteni, vajon lehetnek-e a hagyatékban értékes tárgyak, bútorok. Sokan nem tudnak mit kezdeni az örökölt holmikkal, nem tudnak nekik helyet biztosítani. Vannak, akik a régi, antik dolgokat nem érzik a stílusukhoz illőnek, nem passzol az otthonukba, vagy egyszerűen nem nyeri el a tetszésüket. Két megoldás marad: vagy elajándékozzák, vagy pedig eladják az örökségüket. Utóbbi esetében mi vagyunk azok, akiket keres!

Forduljon hozzánk bizalommal hagyaték felvásárlással kapcsolatban, és adjon túl jó áron a megöröklött, de megtartani nem kívánt holmikon. A hagyaték felvásárlás során szakembereink igény szerint akár a helyszínre is kimennek, és ott mérik fel a hagyaték darabjait, azok állapotát és értékét. Régi porcelánok, étkészletek, könyvek, dísztárgyak, festmények, ékszerek, vagy bútorok; sok mindenben rejlik érték, amit mi megfelelő módon értékelünk is! A hagyatékot felvásároljuk és elszállítjuk, Önnek pedig több hely marad az otthonában!

 

Régiség felvásárlás egyszerűen, gyorsan? Igen!

régiség felvásárlás

Amikor valaki nagyobb mennyiségű régiséget örököl, sokszor nem tudja, hogy mihez kezdjen vele. Gyakran megpróbálják ezeket egyesével eladni, ám aki nem ért hozzá, nem tudhatja, hogy mennyit érnek, illetve, hogy hol érdemes az eladással próbálkoznia. A leggyorsabb és legbiztosabb, ha régiség felvásárló cég segítségét kérjük!

Egyik fő tevékenységünk a hagyaték felvásárlás, akár teljes lakáskiürítéssel együtt. Így Önnek nem kell egyesével foglalkoznia a régi bútorok, tárgyak eladásával, és biztos lehet benne, hogy azt az összeget kapja értük, amit valóban megérnek. Ha a teljes régiség felvásárlást választja, rengeteg időt, energiát megspórol, amellett, hogy a lehető legjobb árat kapja a tárgyakért. Biztos megoldást nyújtunk, Ön pedig gyorsan pénzhez juthat.

Forduljon hozzánk bizalommal régiség felvásárlással kapcsolatban, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére! Ajánlatunkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

 

Hagyaték felvásárlás: ha nem tud mit kezdeni a régiségekkel

hagyaték felvásárlás

Hagyaték felvásárláskor gyakran személyes holmik, vagy régi bútorok, teás-, vagy étkészletek, esetleg más régiség, mint például egy régi, de szép karóra kerülnek eladásra. Előfordulhat, hogy az ember nem tud ezekkel a dolgokkal mit kezdeni, és az értékesítésen töri a fejét.

Szeretne mielőbb megszabadulni az örökölt ingóságoktól, mert nem tud mit kezdeni vele? Akkor érdemes felkeresnie bennünket, és ránk bíznia a hagyaték felvásárlást. Biztos lehet benne, hogy tisztességes árat fizetünk minden egyes örökölt tárgyért! A hagyaték felvásárlás manapság egyre gyakoribb, hiszen az ingóságokkal az örökösök csak ritkán tudnak mit kezdeni, így nem marad más megoldás, mint hogy az így megkapott holmikat pénzre váltják. Zálogházunk korrekt megoldásokat nyújt minden esetben, legyen az hagyaték, vagy egyéb régiség.

Ha bármilyen kérdése van a hagyaték felvásárlással kapcsolatban, vagy esetleg eladó ingóságai lennének, akkor keressen bennünket elérhetőségeinken!