Borostyán

Megunta régi borostyán ékszereit? Vagy esetleg nem hordja?

Kérem, hozza be hozzánk és mi felértékeljük, illetve megvásároljuk.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Borostyán
Borostyán
Borostyán
Borostyán
Borostyán felvásárlás
Vásárolunk:
  • - gyöngyláncokat
  • - gyűrűket, medálokat
  • - fülbevalókat, karkötőt
  • - brosst, kitűzőket
  • - borostyán pipákat
Borostyán ékszer felvásárlása:
  • 5000 Ft - 200.000 Ft-ig
  • Nap és banán sárga színű előnyben.

Borostyán vétel: bizonyosodjon meg az ékszer eredetiségéről!

Borostyán vétel

Borostyán vétellel kapcsolatban jó párszor már előfordult, hogy az ügyfelek – tudtukon kívül – nem eredeti ékszerrel vagy kővel kerestek fel bennünket. Az ilyen esetek elkerülése végett az érdeklődőknek azt szoktuk tanácsolni, hogy mielőtt ellátogatnának hozzánk a borostyán vétel miatt, bizonyosodjanak meg az eladni kívánt tárgy eredetiségéről.

Az eredetiség vizsgálatot tulajdonképpen bárki el tudja végezni, akár otthon is, amihez csak só oldaltra lesz szükség. Ebbe kell beletenni a követ vagy az ékszert: ha a portéka fent marad a víz tetején, akkor eredeti borostyánkőről van szó, azonban, ha elsüllyed, akkor egy mesterséges holmi van az eladó tulajdonában. Ha nem egyértelmű eredmény született, vagy kétségei lennének ezzel kapcsolatban, akkor ezután érdemes szakembert felkeresnie az eredetiség megállapításához.

Amennyiben kérdései lennének a témával kapcsolatban vagy megbizonyosodott arról, hogy eredeti ékszer, tárgy van a birtokában és szeretné eladni, keressen bennünket a borostyán vétellel kapcsolatban elérhetőségeinken!Nem fér el a régi holmijaitól? Használja ki az ékszer felvásárlást!

Nem fér el a régi holmijaitól? Használja ki az ékszer felvásárlást!

Mindannyian szeretünk vásárolni, új holmikkal megajándékozni magunkat, de ajándékot is kapunk szép számmal, például ékszereket. Egy idő után azonban már azt vesszük észre, hogy nem férünk el, egyre fogy a hely a régi és az új dolgok tárolásához. Ilyenkor jön el az ideje a szelektálásnak. Az ékszer felvásárlás egy jó alkalom arra, hogy megszabaduljon azoktól az ékszereitől, amiket már megunt. Válogasson aszerint, hogy mi az, amit már régóta nem hordott, esetleg évek óta az ékszeres dobozban pihen. Olyan is van, amit sosem viselt? Örökölte, ajándékba kapta, hirtelen felindulásból vásárolta? Gyűjtse össze őket és hozza el üzletünkbe!

A Mária Terézia Galéria örömmel megvásárolja ékszereit, különösen, ha azok arany, ezüst vagy borostyán ékszerek! Az ékszer felvásárlást aktuális árakon, készpénzes fizetéssel bonyolítjuk! Ön csak jól járhat vele, mert gyarapodik a vagyona és az ékszeres dobozában is több hely szabadul fel.

Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeinken, ha ékszer felvásárlás iránt érdeklődik!Értékesítse borostyán ékszereit!

borostyán felvásárlás

Manapság szemmel láthatóan rendkívül intenzíven dübörög az aranypiac, sokan élnek a lehetőséggel, hogy eladják arany ékszereiket, vagy felvásárolnak későbbi befektetés céljából aranyat. Természetesen nemcsak az aranyékszerek a slágertermékek felvásárlás tekintetében, hanem más alapanyagú ékszerek is, mint például a borostyánkőből készült fülbevalók, gyűrűk vagy nyakláncok.

A borostyán ékszerek legalább olyan időtálló értékkel rendelkeznek, mint az arany fülbevalók vagy nyakláncok, hiszen köztük fellelhető igazán különleges szerkezetű és színvilágú ékszer is, emiatt egy-egy darab esetében igen magas árat felszámolhat a kereskedő.

Szakértőink vásárlás előtt felértékelik a borostyán ékszereket, e téren száz százalékig megbízhat kollégáinkban, hiszen ferdítés nélkül, reális számokkal kalkulálunk. Napi szinten követjük a borostyán felvásárlásának piaci mozgásait, tisztában vagyunk a változásokkal, ritkaságokkal!

Amennyiben már nem tart igényt ékszereire, keressen minket bizalommal borostyán felvásárlás kapcsán!Túladna borostyán ékszerein? Kedvező feltételekkel felvásároljuk!

Túladna borostyán ékszerein? Kedvező feltételekkel felvásároljuk!

Vannak olyan helyzetek az életben, amikor az ember anyagilag megszorul, így gyors és kedvező megoldásra van szüksége ahhoz, hogy a kellemetlen szituációból kikerülhessen. Ilyenkor sokan döntenek az ékszereik eladása mellett, akik között többségben vannak azok, akik azt gondolják, csakis az arany ékszerekért lehet nagyobb összegre szert tenni. Valójában ez téves gondolat, ugyanis a borostyán ékszerek felvásárlásának lehetőségével is kikerülhetőek az anyagi nehézségek!

Ahhoz, hogy a borostyán ékszer felvásárlás során kellő anyagi haszonra tehessen szert, mindenképp megbízható ékszer-, vagy régiségfelvásárlót kell felkeresnie, ahol naprakészek a borostyán árával kapcsolatban, emellett pedig figyelembe veszik az eladni kívánt ékszer korát és egyéb különlegességeit is.

Ha minket választ, csakis előnyökre tehet szert a borostyán ékszer felvásárlását illetően, ugyanis mi a fenti szempontokat figyelembe véve kötünk üzletet ügyfeleinkkel! A borostyán ékszer felvásárlásért vegye fel velünk a kapcsolatot!Nem viseli borostyán ékszereit? Keressen meg bennünket a felvásárlásukkal kapcsolatban!

Nem viseli borostyán ékszereit? Keressen meg bennünket a felvásárlásukkal kapcsolatban!

A borostyán ékszerek rendkívül ízléses és látványos kiegészítők, azonban nem mindenki stílusához illenek, ennek ellenére sokakat ajándékoz meg ilyenekkel a család. Sajnos az ünnepelt nem mindig tudja valóban hasznosítani a hétköznapokban a kapott borostyán ékszereket, ezért az ékszeres dobozba kerülnek. Ha Ön is hasonló helyzetben van, esetleg családi örökségként jutott hozzájuk, de nem tudja őket viselni, forduljon hozzánk a borostyán ékszerek felvásárlásával kapcsolatban!

A borostyán ékszerek felvásároltatása valóban jó döntés, ha sehogy sem tudja hasznosítani a hétköznapokban, vagy különleges alkalmakkor ezeket a kiegészítőket. Ebben az esetben megtapasztalhatja az ékszerek másfajta előnyeit, a kapott összeget pedig akár fontosabb kiadásokra is fordíthatja.

Ne hagyja árválkodni ékszeres dobozában a borostyán ékszereket, inkább vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és tegyen szert plusz bevételre!Borostyán felvásárlás: ha Önnek már nincs rá szüksége

borostyán felvásárlás

Megesik, hogy az ember ízlése változik idővel; amit régen szépnek tartott, azt később már semmi pénzért nem hordaná. Ruhák, kiegészítők, ékszerek, vagy dísztárgyak juthatnak erre a sorsra, de éppenséggel örökölt vagy megunt borostyán ékszerek, dísztárgyak is.

Mit tegyünk egy tárggyal, amit már nem hordunk, nem látunk szívesen, de mégsem elég étéktelen ahhoz, hogy csak úgy kidobjuk, vagy elajándékozzuk? Erre találták ki a borostyán felvásárlást!

Keressen meg minket bizalommal borostyán felvásárlással kapcsolatban, mert velünk igazán jól járhat! Értékesítse azt, ami Önnek már nem kell, és mi készpénzre váltjuk! Csupán be kell fáradnia hozzánk, az üzletbe, ahol megtörténik az eladni kívánt borostyánok értékének becslése, ezután pedig annak kifizetése. Miért tartogatná, rakosgatná azt, ami már csak helyet foglal Önnél, ahelyett, hogy pénzzé tenné?

Vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén, vagy pedig jöjjön be személyesen, és kérjen bővebb tájékoztatást a borostyán felvásárlásról!Kedvező anyagi helyzetbe szeretne kerülni? Adja el borostyánjait!

borostyán felvásárlás

A plusz jövedelem mindenkinek jól jön, a kérdés már csak az, hogy ezt hogyan lehet rövid időn belül megvalósítani? Szerencsére a válasz sokkal egyszerűbb, mint gondolná, ráadásul ehhez még csak arany ékszerekre, vagy antik tárgyakra sem lesz szüksége, ugyanis a borostyánvétellel jelentős összegre is szert tehet!

A borostyánvételt a lehető legkedvezőbb feltételekkel bonyolítjuk a minket felkereső ügyfelekkel. Ilyenkor mindent számításba veszünk, ami meghatározza a borostyán ékszer, vagy dísztárgy felvásárlási árát, így biztos lehet abban, hogy a borostyánvétel során kiváló, kompromisszummentes üzletet köthet velünk. A borostyán vételekor a legfontosabb befolyásoló tényezők az eladni kívánt ékszer, vagy tárgy kora, illetve egyéb különlegességei. Minél egyedibb darabról van szó, annál nagyobb anyagi értéket képvisel.

Kössön velünk üzletet! Ha kérdése lenne a borostyánvétellel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!