Arany és ezüst
Arany felvásárlás
Arany
Arany
Arany
Arany

Ne adja el ékszerei törtarany árként, mert mi jóval magasabb áron vásároljuk meg öntől.

Ha érdekli ajánlatunk ide kattintva felveheti velünk a kapcsolatot!

A Mária Terézia Galéria a világpiaci ár fölött vásárol aranyat. 50 gr feletti vásárlás esetén egy 6000 Ft-os kupon akcióban részesül, ami a helyszíni aranyvásárlás összegével együtt kerül kifizetésre.

Arany felvásárlás
Vásárlunk
 • - mindenféle antik és modern ékszereket
 • - fülbevalókat, karkötőket
 • - gyűrűket, kitűzőket
 • - nyakláncokat, medálokat
 • - érmeket, aranypénzeket
 • - mandzsetta gombokat és fogaranyat
 • - valamint kiemelt áron vásárolunk köves ékszereket
 • Arany ár: 7300-9500/gr
 • Fazon arany ár: 11000 - 18000/gr
Ezüst felvásárlás

Üzletünk magas áron vásárol antik és modern ezüst tárgyakat.

Keresse fel üzletünket, ahol szakképzett becsüseink szeretettel várják önöket!

Ezüst
Vásárlunk
 • - evőeszközkészletet (akár hiányosat is)
 • - kávés és teás garnitúrákat, tálcákat
 • - gyertyatartókat
 • - cukordobozokat
 • - ezüst pénzeket
 • - érmeket
 • - kitüntetéseket
 • - és minden fajta tálcákat
 • - minden fajta ezüstnemű dísztárgyakat
 • Tört ezüst: 130 Ft/gr
 • Fazon ezüst: 150 - 350 Ft/gr

Arany és ezüst felvásárlás kedvező áron!

arany és ezüst felvásárlás

Régi családi ékszerei vannak, amikkel nem tud mit kezdeni? Arany és ezüst ékszereket, evőeszközöket és dísztárgyakat örökölt, melyeket nem szeretne meg tartani, és úgy érzi, mások jobban tudnák ezeket értékelni? Vannak, akik örömmel használják ezeket az ékszereket, tárgyakat, de vannak, akik csak őrizgetik, nem tudnak velük mit kezdeni. Persze az is előfordulhat, hogy egy szorult anyagi helyzet megoldásához kell ezeket az értékeket továbbadnunk.

Olyan helyet keres, ahol jó áron felvásárolnák aranyát és ezüstjét? Ma már sok olyan hely van, ahol ezt megteheti és eladhatja nemesfémből készült értékeit, de nem mindegy, hogy melyiket választja, hiszen ha nem elég körültekintően választ, lehet, hogy csalódnia kell.

Ahelyett, hogy zsákbamacskát venne, forduljon hozzánk inkább és vegye igénybe megbízható szolgáltatásainkat! Az aktuális legkedvezőbb árakon felvásároljuk arany és ezüst értékeit! Keressen fel minket megadott elérhetőségeink valamelyikén és érdeklődjön a részletekről!

Arany felvásárlás kedvező feltételekkel!

arany felvásárlás

Manapság egyre többen fektetnek be aranyba, ami nem véletlen, hiszen rendkívül értékálló, így pénzromlás esetén kiváló fizetőeszközzé válhat tulajdonosa számára, azonban eladásával nagyon kell vigyázni, mert rengeteg kedvezőtlen ajánlattal is találkozhat a kereskedők részéről!

Az arany felvásárlás terén látszólag számos vonzó ajánlatot találhat, de mielőtt bármilyen üzletet kötne, nagyon fontos, hogy utánanézzen a jelen piaci árfolyamoknak, hiszen enélkül könnyen csapdába eshet, és olyan üzletet köthet, amivel bizony rosszul járhat! Ne akarja mindenáron eladni aranyait, inkább várjon a jó ajánlatokra!

Ha a Mária Terézia Galériát választja, csakis jól járhat! Arany felvásárlás szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy az üzletkötés során figyelembe vesszük az aranypiaci árfolyamot, továbbá a szóban forgó ékszerek korát és jellegzetességeit, ennek köszönhetően reális, kedvező összeget ajánlunk ügyfeleinknek.

Kössön jó üzletet, válasszon megbízható partnert az arany felvásárlásra, keressen minket bátran!

Hogyan adjon túl ezüst tárgyain?

ezüst felvásárlás

Az ezüst ékszerek igencsak népszerű kiegészítőknek számítanak, szinte nincs olyan hölgy, akinek ne lenne legalább egy ezüst gyűrűje vagy nyaklánca. Sok tévhit kering az ezüst értékével kapcsolatban, pedig az arany után a legértékesebb nemesfémnek számít, így nem véletlen, hogy az ezüst felvásárlás is folyamatosan középpontban van a kereskedők életében!

Köztudott, hogy az ezüstből nemcsak ékszerek készülnek, hanem evőeszköz készletek és különböző dísztárgyak is, ezért az is előfordulhat, hogy bizonyos kereskedők, ékszerészek azért döntenek az ezüst felvásárlása mellett, hogy új ékszert vagy eszközt alkossanak belőle.

Ha Ön is eladná ezüst ékszereit, tárgyait, az adásvétel előtt érdemes mindenképp jobb állapotba hozni a portékákat, mégpedig egy alapos tisztítással, ugyanis az ezüst oxidálódik, ami miatt veszít fényességéből. Így ahhoz, hogy minél megnyerőbb legyen az eladni kívánt termék, mindenképp fordítson időt az ékszerek, egyéb tárgyak tisztítására is!

Keressen minket bizalommal ezüst felvásárlással kapcsolatban!

Az ékszer útja tulajdonostól tulajdonosig: ezüst felvásárlás

ezüst felvásárlás

Egy ékszer élete hosszú és fordulatokban gazdag lehet. Amennyiben értékes nyaklánc, gyűrű, fülbevaló, vagy bross az, amiről szó van, egészen biztosan megvan a maga története. Az ezüst és arany ékszerek generációról-generációra öröklődhetnek, ajándékba adhatják őket, de járhatnak ékszerésznél javításra, vagy hosszú ideig csak pihenhetnek az ékszerdobozban.

Ezüst felvásárlás esetén az ezüst ékszer egy újabb állomáshoz érkezik. Mikor kerül ezüst felvásárlóhoz egy ékszer? Lehetséges, hogy a tulajdonosa csak nem régen kapta, vagy örökölte meg, és cseppet sem érzi úgy, hogy illik hozzá, hogy viselni tudná. Ha antik ékszerről van szó, ez könnyen előfordulhat, ahogyan az is, hogy az ékszer az évek során megsérült, hiányos lett. A javíttatása valószínűleg már túl költséges lenne, és úgy érzi, hogy nem éri meg, ezért inkább pénzzé tenné az antik ékszert?

Keressen meg minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és válassza az ezüst felvásárlást!

A tört aranyról részletesebben

tört arany

Az arany régóta jó befektetésnek számít, ma is előnyös dolog aranyat birtokolni. Az arany értékálló, ezért ideális, ha valaki biztos befektetést keres magának. Az aranyat többféle formában is lehet birtokolni, ezek egyike például a tört arany.

A tört arany pontos fogalmával nem mindenki van tisztában, ezért érdemes részletesen foglalkozni vele. Tört aranynak nevezzük az eladott arany tárgy, legtöbbször ékszer aranytartalmát. Ha egy arany ékszert ad el valaki, akkor az eredeti áránál általában kevesebbet fizetnek neki, mert csak az ékszer tényleges aranytartalmának árát kapja meg. Az ékszer értékének többi részét ugyanis a megmunkálás, az áfa, a fémjelzés költsége, az eladás költségei, a drágakövek teszik ki.

Keressen meg minket tört arany eladással kapcsolatban, ha korrekt árat szeretne kapni az ékszerekért, és ha nem szeretné, hogy becsapják! Tört arany felvásárlásról, illetve annak menetéről bővebb információt a megadott elérhetőségeink egyikén szerezhet!

Nyugati ár kifizetése ezüst vásárlásakor? Keressen bennünket!

tört arany

Az arany mellett az ezüst is értékes nemesfémnek számít, ám természetesen ahhoz, hogy az ezüst eladása valóban jövedelmező legyen, olyan vállalkozást kell találni, ami nyugati árakon vállalja az ezüst vásárlást. Ha Ön még nem talált ilyen céget, nem kell tovább kutatnia, ugyanis nálunk jó helyen jár!

Számunkra is ismeretesek az emberek elvárásai, ezért fontosnak tartjuk, hogy az ezüst vásárlást mindenképp nyugati árkategóriában bonyolítsuk le, ennek köszönhetően szinte bármikor megéri túladni az értékes tárgyakon vagy ékszereken. A nyugati árakat is többféle tényező befolyásolja, úgy, mint az eladni kívánt tárgy vagy ékszer kora, kialakítása és különlegessége. Értelemszerűen minél egyedibb darabon szeretne túladni, annál nagyobb jövedelemre tehet szert. Érdemes az eladás előtt felbecsültetnie az eladni kívánt ezüstöt, ugyanis a portéka különlegessége nem feltétlenül szembetűnő!

Keressen bennünket bizalommal az ezüst vásárláshoz, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Hívjon minket