Arany és ezüst
Arany felvásárlás
Arany
Arany
Arany
Arany

Ne adja el ékszerei törtarany árként, mert mi jóval magasabb áron vásároljuk meg öntől.

Ha érdekli ajánlatunk ide kattintva felveheti velünk a kapcsolatot!

A Mária Terézia Galéria a világpiaci ár fölött vásárol aranyat. 50 gr feletti vásárlás esetén egy 6000 Ft-os kupon akcióban részesül, ami a helyszíni aranyvásárlás összegével együtt kerül kifizetésre.

Arany felvásárlás
Vásárlunk
 • - mindenféle antik és modern ékszereket
 • - fülbevalókat, karkötőket
 • - gyűrűket, kitűzőket
 • - nyakláncokat, medálokat
 • - érmeket, aranypénzeket
 • - mandzsetta gombokat és fogaranyat
 • - Rolex, Patek Philippe, Vaseron Constantine, Cartier, Iwc Schaffhauzen karórákat
 • - mindenfajta arany, acél karórákat, zsebórákat, illetve brill és gyémánt ékszereket, köves ékszereket kiemelt áron vásárolunk fel.
 • Arany ár: 7300-9500/gr
 • Fazon arany ár: 11000 - 18000/gr
Ezüst felvásárlás

Üzletünk magas áron vásárol antik és modern ezüst tárgyakat.

Keresse fel üzletünket, ahol szakképzett becsüseink szeretettel várják önöket!

Ezüst
Vásárlunk
 • - evőeszközkészletet (akár hiányosat is)
 • - kávés és teás garnitúrákat, tálcákat
 • - gyertyatartókat
 • - cukordobozokat
 • - ezüst pénzeket
 • - érmeket
 • - kitüntetéseket
 • - és minden fajta tálcákat
 • - minden fajta ezüstnemű dísztárgyakat
 • Tört ezüst: 130 Ft/gr
 • Fazon ezüst: 150 - 350 Ft/gr

Arany felvásárlás Budapesten: ideális megoldás kölcsönök helyett!

Budapesten arany felvásárlás

Ha valamilyen okból kifolyólag nagyobb összegre van szükség vásárláshoz, szolgáltatás igénybevételéhez, nem ritka, hogy sokan a rokonoktól vagy barátoktól kérnek kölcsönt. Ez óriási felelősség, hiszen ezt az összeget vissza kell fizetni, azonban sokaknak alakul úgy az életük, hogy nehezen tudják ezt megoldani. Ebből rengeteg kellemetlen szituáció alakulhat ki, ezek pedig tartósan megmérgezhetik a kapcsolatokat. Amennyiben Önnek is nagyobb összegre lenne szüksége, válassza inkább az arany felvásárlást Budapesten!

Budapesten arany felvásárlás keretein belül hozzájuthat ahhoz az összeghez, amire éppen szüksége van. Ehhez csak el kell hoznia hozzánk azokat az arany ékszereket, tárgyakat, amiket eladna, mi pedig a valódi értéküknek megfelelő összeget fizetjük ki értük. Szolgáltatásunk segítséget nyújthat abban, hogy ne szoruljon mások segítségére, így pedig elkerülheti a visszafizetésekből fakadó esetleges konfliktusokat is.

Rugalmas, ügyfélközpontú, megbízható szolgáltatással várjuk ügyfeleinket Budapesten arany felvásárlással kapcsolatban. Bővebb információkért keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Brill ékszerek felvásárlása: Éljen a lehetőséggel!

brill ékszerek felvásárlása

A briliáns rövidített változatát mondjuk brillnek. Azokat a drágaköveket szokás így nevezni, amik csiszolással nyerték el a végleges formájukat. A briliáns tulajdonképpen a csiszolást jelenti, annak stílusát. Tehát brill nemcsak gyémánt lehet, hanem bármilyen briliáns csiszolású ékkő. Az ékkövet egy meghatározott formára, felül 32, alul 24 falcettra csiszolják.

Galériánk brill ékszerek felvásárlásával is foglalkozik, ezért szívesen fogadjuk azoknak az ügyfeleknek a megkeresését, akik a birtokukban lévő, ilyen ékszereken szeretnének túladni. A brill ékszerek felvásárlása egyszerű és gyors folyamat, amihez csak Ön kell, az ékszer és a mi szakértőnk. Ha megbizonyosodtunk róla, hogy valóban eredeti az ékszer, helyben kifizetjük az értékét, méghozzá készpénzben.

A brill ékszerek felvásárlása egy kedvező lehetőség azoknak, akik az ékszert nem akarják megtartani vagy azonnali készpénzre van szükségük. A felvásárlásról érdeklődjön bátran a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

Oldja meg készpénz problémáit: ékszer felvásárlás is megoldás lehet!

ékszer felvásárlás

Megszorult anyagilag, és sürgősen készpénzre van szüksége? Egy családtagnak, barátnak szeretne segíteni, de pillanatnyilag nincs lehetősége kölcsönadni a saját pénzéből? Ha van a birtokában olyasmi, amit pénzzé tehet, a probléma meg van oldva. Az ékszer felvásárlás galériánk egyik szolgáltatása, aminek az egyik előnye, hogy azonnali, készpénzes fizetéssel történik.

Keressen fel minket bizalommal, és vegye igénybe ékszer felvásárlással kapcsolatos szolgáltatásunkat, rövid időn belül már készpénzzel a kezében és egy megoldott problémával könnyebben távozhat! Szívesen fogadunk hagyatéki ékszereket, valódi nemesfémből készült, drágakővel díszített, művészi kidolgozású régiségeket, amikért a létező legmagasabb piaci árat adjuk ügyfeleinknek. Önnek nem kell foglalkoznia az utazással sem, igény esetén mi magunk megyünk ki a megjelölt helyszínre, ahol felbecsüljük az ékszerek értékét.

Az ékszer felvásárlás tehát egy lehetőség a készpénzzel kapcsolatos gondjai megoldására. Ha többet szeretne tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

A tört arany felvásárlás alapjairól röviden

ezüst felvásárlás

Mit jelent pontosan a tört arany fogalma? Érdemes tisztában lenni vele, különösen akkor, ha valaki eladni szeretné az ebbe a kategóriába tartozó vagyontárgyait, és azokból reális értékben szeretne hasznot remélni.

A tört arany mindazokat a vagyontárgyakat jelenti, amik aranyból készülnek, és hétköznapi használati tárgyakként használjuk őket. Tehát ide soroljuk az arany vagy aranytartalmú ötvözetből készült ékszereket, kiegészítőket, illetve egyéb tárgyakat is.

Ha Önnek van ilyen a birtokában, és szeretné pénzzé tenni azokat, ahelyett hogy hordja, használja vagy őrizgeti őket, döntsön a tört arany felvásárlással kapcsolatos szolgáltatásaink mellett! Forduljon hozzánk bizalommal, és hozza el üzletünkbe tört aranyát, amit az aktuális piaci áron vásárolunk fel! A tört arany felvásárlást követően Ön készpénzben megkapja tőlünk a tört arany aktuális, legmagasabb árát.

Amennyiben kérdése van hozzánk a tört arany felvásárlásról, csak annyit kell tennie, hogy felkeres minket a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén, és tájékoztatjuk a részletekről!

Pénzzé tenné az örökségét? Segítünk ezüst felvásárlással!

ezüst felvásárlás

A hagyatékokban gyakran ezüst tárgyak is képviseltetik magukat. A régi használati tárgyak, ékszerek között sok volt régebben a valódi ezüstből készült darab, amit megbecsültek, megőriztek, rendszeresen tisztán tartottak tulajdonosaik. Galériánk érdeklődik az ilyen értéktárgyak iránt is, ezért szívesen várja azoknak az ügyfeleknek a megkeresését, akik ezüst felvásárlással kapcsolatban érkeznek az üzletbe.!

Keressen fel minket bizalommal, ha van a birtokában olyan tárgy, ami ebből az anyagból készült, és szeretné értékesíteni azt! Az ezüst ékszerek, gyertyatartók, szobrok, evőeszközkészlet, edények, vázák mind ebbe a kategóriába tartoznak. Az ezüst felvásárlást követően Ön azonnal, készpénzben kapja meg az eladott ezüst tárgy vételárát, amit az aktuális piaci árakhoz mérünk, és ennek megfelelően a legmagasabb árat állapítjuk meg minden adás-vételnél.

Forduljon galériánkhoz bizalommal, ha ezüst felvásárlással kapcsolatban keres megbízható partnert, és tudjon meg mindent szolgáltatásainkról a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!Aranyfelvásárlás magas áron!

aranyfelvásárlás

Szinte mindenkinek vannak otthon olyan régi ékszerei, amiket már megunt, és nem hordja őket. Ezek sokszor csak egyszerű bizsuk, ám előfordul, hogy valaki az értékesebb, például ezüst vagy arany ékszerét hanyagolja régóta. Idővel azonban felmerül a kérdés, hogy mi értelme van őket megtartani? A problémára cégünk észszerű megoldást kínál: aranyfelvásárlás magas áron!

Megunt, régi ékszereit akár pénzzé is teheti! Természetesen érdemes megfontolni, hogy kinek adja el a kiegészítőket, hiszen akár jelentős árkülönbség is lehet két ajánlat között. Ha hozzánk fordul, mi garantáljuk az aranyfelvásárlás magas árát, hiszen nekünk az a célunk, hogy Ön visszatérő, elégedett ügyfelünk legyen! Folyamatosan nyomon követjük az arany és az ezüst piaci árának alakulását, ezért biztos lehet benne, hogy remek ajánlatot fog kapni tőlünk.

Szeretné, ha lenne valami haszna megunt ékszereinek? Érdemes velünk felvennie a kapcsolatot, és ajánlatunkat kérnie! Válasszon olyan céget, ahol az aranyfelvásárlást magas áron végzik, válasszon minket!Várjuk aranyvételre egyedi arany ékszerekkel is!

aranyvétel

Sajnos az élet sokszor tartogat szomorú fordulatokat, amiket nem a kellemes emlékek között tartunk számon. Ilyen dolog például egy felbontott eljegyzés, vagy egy tönkrement házasság is. Az ember ezeknek a lezárt dolgoknak a tárgyi emlékeit nem szívesen őrizgeti, illetve igyekszik rajtuk túladni, ezzel is segítve a tovább lépést.

Az érzelmi értéküket vesztett eljegyzési gyűrűk és jeggyűrűk számára nehéz új helyet találni, valószínűleg nem szívesen vásárol ilyesmit senki „használtan”. Ha megtartani sem szeretné, de eladni sem tudja arany ékszerét, még mindig marad egy lehetőség: az aranyvétel!

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat aranyvétellel kapcsolatban! Tegye pénzzé az Ön által már nem hordott arany ékszereit, és lépjen tovább! Galériánk korrekt áron, az aktuális árfolyam alapján állapítja meg az eladásra kínált arany értékét, amit azonnal, készpénzben ki is fizetünk!

Az aranyvétellel kapcsolatos részletekről a megadott elérhetsőégeinken keresztül, vagy személyesen informálódhat!Már csak egy kicsi hiányzik? Vásároltassa fel aranyát Budapesten!

budapesti arany vétel

Vitathatatlan, hogy egy új autó, vagy ingatlan megvásárlása nem kis pénzbe kerül. Egyesek hosszú éveken át spórolnak annak érdekében, hogy gond nélkül vásárolhassanak, de sokszor éppen csak egy kisebb összeg hiányzik ahhoz, hogy az ember megvehesse álmai autóját, vagy házát. Ha Ön is hasonló helyzetben van, és semmiképp sem szeretne kölcsönt felvenni, hanem inkább nem használt aranytárgyainak eladásával pótolná a hiányzó összeget, keressen bennünket Budapesten, az arany vétellel kapcsolatban!

Budapesten, az arany vétel keretein belül biztosítjuk Önnek, hogy a hiányzó összeg pótlásához ne kelljen kölcsönt felvennie, vagy kellemetlen kompromisszumokba belemennie. Az aranypiac alakulásának figyelembevételével a lehető legkedvezőbb ajánlatot biztosítjuk. Ha úgy alakul az árfolyam, akár jóval nagyobb összeghez is hozzájuthat, mint amire számított!

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretne velünk üzletet kötni, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken a budapesti arany vétellel kapcsolatban!

Arany és ezüst felvásárlás kedvező áron!

arany és ezüst felvásárlás

Régi családi ékszerei vannak, amikkel nem tud mit kezdeni? Arany és ezüst ékszereket, evőeszközöket és dísztárgyakat örökölt, melyeket nem szeretne meg tartani, és úgy érzi, mások jobban tudnák ezeket értékelni? Vannak, akik örömmel használják ezeket az ékszereket, tárgyakat, de vannak, akik csak őrizgetik, nem tudnak velük mit kezdeni. Persze az is előfordulhat, hogy egy szorult anyagi helyzet megoldásához kell ezeket az értékeket továbbadnunk.

Olyan helyet keres, ahol jó áron felvásárolnák aranyát és ezüstjét? Ma már sok olyan hely van, ahol ezt megteheti és eladhatja nemesfémből készült értékeit, de nem mindegy, hogy melyiket választja, hiszen ha nem elég körültekintően választ, lehet, hogy csalódnia kell.

Ahelyett, hogy zsákbamacskát venne, forduljon hozzánk inkább és vegye igénybe megbízható szolgáltatásainkat! Az aktuális legkedvezőbb árakon felvásároljuk arany és ezüst értékeit! Keressen fel minket megadott elérhetőségeink valamelyikén és érdeklődjön a részletekről!

Arany felvásárlás kedvező feltételekkel!

arany felvásárlás

Manapság egyre többen fektetnek be aranyba, ami nem véletlen, hiszen rendkívül értékálló, így pénzromlás esetén kiváló fizetőeszközzé válhat tulajdonosa számára, azonban eladásával nagyon kell vigyázni, mert rengeteg kedvezőtlen ajánlattal is találkozhat a kereskedők részéről!

Az arany felvásárlás terén látszólag számos vonzó ajánlatot találhat, de mielőtt bármilyen üzletet kötne, nagyon fontos, hogy utánanézzen a jelen piaci árfolyamoknak, hiszen enélkül könnyen csapdába eshet, és olyan üzletet köthet, amivel bizony rosszul járhat! Ne akarja mindenáron eladni aranyait, inkább várjon a jó ajánlatokra!

Ha a Mária Terézia Galériát választja, csakis jól járhat! Arany felvásárlás szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy az üzletkötés során figyelembe vesszük az aranypiaci árfolyamot, továbbá a szóban forgó ékszerek korát és jellegzetességeit, ennek köszönhetően reális, kedvező összeget ajánlunk ügyfeleinknek.

Kössön jó üzletet, válasszon megbízható partnert az arany felvásárlásra, keressen minket bátran!

Hogyan adjon túl ezüst tárgyain?

ezüst felvásárlás

Az ezüst ékszerek igencsak népszerű kiegészítőknek számítanak, szinte nincs olyan hölgy, akinek ne lenne legalább egy ezüst gyűrűje vagy nyaklánca. Sok tévhit kering az ezüst értékével kapcsolatban, pedig az arany után a legértékesebb nemesfémnek számít, így nem véletlen, hogy az ezüst felvásárlás is folyamatosan középpontban van a kereskedők életében!

Köztudott, hogy az ezüstből nemcsak ékszerek készülnek, hanem evőeszköz készletek és különböző dísztárgyak is, ezért az is előfordulhat, hogy bizonyos kereskedők, ékszerészek azért döntenek az ezüst felvásárlása mellett, hogy új ékszert vagy eszközt alkossanak belőle.

Ha Ön is eladná ezüst ékszereit, tárgyait, az adásvétel előtt érdemes mindenképp jobb állapotba hozni a portékákat, mégpedig egy alapos tisztítással, ugyanis az ezüst oxidálódik, ami miatt veszít fényességéből. Így ahhoz, hogy minél megnyerőbb legyen az eladni kívánt termék, mindenképp fordítson időt az ékszerek, egyéb tárgyak tisztítására is!

Keressen minket bizalommal ezüst felvásárlással kapcsolatban!

Az ékszer útja tulajdonostól tulajdonosig: ezüst felvásárlás

ezüst felvásárlás

Egy ékszer élete hosszú és fordulatokban gazdag lehet. Amennyiben értékes nyaklánc, gyűrű, fülbevaló, vagy bross az, amiről szó van, egészen biztosan megvan a maga története. Az ezüst és arany ékszerek generációról-generációra öröklődhetnek, ajándékba adhatják őket, de járhatnak ékszerésznél javításra, vagy hosszú ideig csak pihenhetnek az ékszerdobozban.

Ezüst felvásárlás esetén az ezüst ékszer egy újabb állomáshoz érkezik. Mikor kerül ezüst felvásárlóhoz egy ékszer? Lehetséges, hogy a tulajdonosa csak nem régen kapta, vagy örökölte meg, és cseppet sem érzi úgy, hogy illik hozzá, hogy viselni tudná. Ha antik ékszerről van szó, ez könnyen előfordulhat, ahogyan az is, hogy az ékszer az évek során megsérült, hiányos lett. A javíttatása valószínűleg már túl költséges lenne, és úgy érzi, hogy nem éri meg, ezért inkább pénzzé tenné az antik ékszert?

Keressen meg minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és válassza az ezüst felvásárlást!

A tört aranyról részletesebben

tört arany

Az arany régóta jó befektetésnek számít, ma is előnyös dolog aranyat birtokolni. Az arany értékálló, ezért ideális, ha valaki biztos befektetést keres magának. Az aranyat többféle formában is lehet birtokolni, ezek egyike például a tört arany.

A tört arany pontos fogalmával nem mindenki van tisztában, ezért érdemes részletesen foglalkozni vele. Tört aranynak nevezzük az eladott arany tárgy, legtöbbször ékszer aranytartalmát. Ha egy arany ékszert ad el valaki, akkor az eredeti áránál általában kevesebbet fizetnek neki, mert csak az ékszer tényleges aranytartalmának árát kapja meg. Az ékszer értékének többi részét ugyanis a megmunkálás, az áfa, a fémjelzés költsége, az eladás költségei, a drágakövek teszik ki.

Keressen meg minket tört arany eladással kapcsolatban, ha korrekt árat szeretne kapni az ékszerekért, és ha nem szeretné, hogy becsapják! Tört arany felvásárlásról, illetve annak menetéről bővebb információt a megadott elérhetőségeink egyikén szerezhet!

Nyugati ár kifizetése ezüst vásárlásakor? Keressen bennünket!

tört arany

Az arany mellett az ezüst is értékes nemesfémnek számít, ám természetesen ahhoz, hogy az ezüst eladása valóban jövedelmező legyen, olyan vállalkozást kell találni, ami nyugati árakon vállalja az ezüst vásárlást. Ha Ön még nem talált ilyen céget, nem kell tovább kutatnia, ugyanis nálunk jó helyen jár!

Számunkra is ismeretesek az emberek elvárásai, ezért fontosnak tartjuk, hogy az ezüst vásárlást mindenképp nyugati árkategóriában bonyolítsuk le, ennek köszönhetően szinte bármikor megéri túladni az értékes tárgyakon vagy ékszereken. A nyugati árakat is többféle tényező befolyásolja, úgy, mint az eladni kívánt tárgy vagy ékszer kora, kialakítása és különlegessége. Értelemszerűen minél egyedibb darabon szeretne túladni, annál nagyobb jövedelemre tehet szert. Érdemes az eladás előtt felbecsültetnie az eladni kívánt ezüstöt, ugyanis a portéka különlegessége nem feltétlenül szembetűnő!

Keressen bennünket bizalommal az ezüst vásárláshoz, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Hívjon minket